Uncategorized

Nfl Odds, Körvonalak És akkor Spreads

Ennek ellenére a vadonatúj 49ers védelem egy igazán elit felszerelés, a játékmesterei masszívak, a leckék tulajdonképpen előrehaladottak, melyik csapat számít érvényes Super Pan-kockázatnak a szezonokban. A Bay area az NFL történetének 12 hónapja legújabb 1. számú pontvédelme, és tetszik nekik, hogy ezen a meccsen jól kereshetnek.Montgomery 15 eladást kapott, hogy 67 méterrel birtokolja az Arizona Commanderstől a minap, és az 5. napon a legújabb Minnesota Vikings ellen vívott gyenge bizonyítást követően ismét beállt. Azok számára, akik tiltják a néhány napos 3. lépést, mivel leégés miatt korán marad, 2010-ben minden meccsen átlagosan 14,8 eladást és 58,9 versenymétert ért el. Az 50,5-től távolabbi rohanó yardokat némileg lerövidítették, ezért nagyon ajánljuk a frisset. több, mint itt.

  • Az új NFL a jövőben gőzerővel indul a 7. héten, amely egy sorsdöntő hónap, amely számos izgalmas divíziós összecsapást foglal magában a csoportok között, amelyek az új rájátszásban induló esélyesek közé kívánnak kerülni.
  • Az új 49ers két számjegyből nyeri meg ezt a videojátékot, még futás közben is.
  • Tehát nem csak abban segítünk, hogy a legjobban láthassa a hüvelykeket, és előfordulhat, hogy kiesik az NFL-ben való játéktól, hanem annyira jól tájékozott lesz az NFL-nyomok felfedezésében, és megteheti a következő fogadásait.
  • A vadonatúj Cardinals jelenleg a nagyobb teljes védelmet próbálja ki.

Nem gondoljuk, hogy a Gardner Minshew által szállított legújabb Colts elegendő besorolást generál ahhoz, hogy kiegyenlítse az otthoni keresetet. Figyelembe véve az új 7. heti táblát, az akció egy agresszív mérkőzéssel indul a Thursday Night Footballhoz, ha a Saints (-1) a friss Jaguarst fogadja. A vadonatúj lapok 13 játékot sűrítettek, fél tucat csoporttal, de továbbra is számos lenyűgöző fogadas-sport.com weblink párosítást találhatsz, mint például a friss Ravens-Lions, Chiefs-Chargers és Eagles-Whales. Az új Buccaneers legutóbbi hét hazai meccsén 6-1-re áll az SU ellen a vesztes tényállású közösségekkel szemben. Ugyanakkor nem kevesebb, mint három fejlesztést találhatunk, ez pedig kétszámjegyű, valamint a Cardinals és a you can Rams egymásra keresésére valószínűleg előnyben részesítik az a páros, valamint a TD-ket.

Nfl Moneylines Week első lépés

Andy Dalton – a vadonatúj Orleans vadonatúj kezdője – próbáljon ki hat-18 SU-t, és 9-15 ATS lesz a közösségben az alapképzési napon, ami a 2000-es, minden bizonnyal jogosult hátvédek óta a gyenge legjobb randevúk listája. Ugyanakkor, Kyler Murray valójában 0-cuatro SU, és akkor ATS belül a történelem négy tökéletes dátum videojáték. Hogy vége legyen, beszállnánk a következő csütörtök esti szundira (Bocs, Bezos!). Ennek ellenére az új fizetés itt a Cardinals, konkrétan pontosan milyen fellendülést kap a friss Orleans.A címzett szerint a legújabb Saints azonnal visszakaphatja Chris Olave-ot, de Michael Thomas és Ön Jarvis Landry látszólag sok időt vesz igénybe. Ahogy a cornerback, Marshon Lattimore is teszi, és ezért egy fene hoz a visszatéréstől, hogy DeAndre Hopkins birtokolja a felfüggesztési rendszerét.

Pontosan melyek a legjobb webhelyek az Nfl-re?

A Spread 2,5 ponttal a Philadelphiát részesíti előnyben, ami azt jelenti, hogy a fedezni kívánt terület miatt keresnie kell. Moneyline még a múlt heti Ny Jets elleni katasztrofális veszteségekkel együtt is. Fedezze fel őket, hogy ugorjanak, és nyerjenek egy kritikus mérkőzést a Sunday Evening Activity fényeiben.

value betting

Eltekintve az egyéni kitüntetésektől, mint például a szezon mentorától, és az NFL MVP-jétől, így az emberek diadalmaskodhatnak, például az AFC-tornán és az NFC-tornán, minden NFL-profink védve van. Ahogy a Texans 2010-ben megtapasztalta a problémákat, Lovie Smith biztonsága általában jól játszott az újonc irányítókkal szemben. A Houston ebben az évben négyszer találkozott újonc kezdővel, és a csoport 2-dos listát tett közzé, amikor ezekről a versenyekről van szó. És megteheti. Smith biztonsága korlátozott riválisokat biztosít az újoncok számára a hátvédben, így mindössze 20,8 pontot szerezhet minden meccsért. Meg tudja határozni, hogy a nyomok valójában miért haladnak előre, és hogy bizonyos csoportok miért nem próbálják meg folyamatosan felülmúlni a hagyományosakat.

Az USA-ban az NFL Chance a bónuszra (+) vagy a (-) jel nélküli árura összpontosít. Hadd válogassunk a legjobbak között, és tudni fogod, hogyan értheted meg az NFL-játék esélyeit. Iratkozzon fel a levelezőlistára, 100%-ban ingyenesen lejátszható választás, exkluzív reklámok és a MyOC Advanced megértése is. A vadonatúj Chargers a legalacsonyabb besorolású online játékot is leállítja, ami többet nyer, mint Denver. Lefekvés közben a 13 pontos esélytelenek Tom Bradyvel és a Tampa Bay Buccaneers-szel találkoznak, egy újabb hónap a sorban, hogy biztosan Carolina sora határozott, mert a kétkezes esélytelen.

Ennek valóban fel kell emelnie a friss játszóteret az NFL-videójátékban dolgozó két csoport között, még akkor is, ha a csoportos próbálkozás lényegesen jobbnak bizonyult, mint a másik. Az ilyen típusú lehetőségeket júniusban nyomtatták ki, és drasztikusan el fognak terjedni a 6. nap előtt. Mivel az NFL-szezon az egy-harmadik sorsolást jelenti, a 6. nap vadonatúj lehetőségeket kínál a sportfogadók birtoklására, akik a nagy fogadási webhelyeken próbálnak fogadni. az ipar. Sean Payton első számú edzést kap a Chiefs-től az Ohio Area-n belül, emellett a nap általában a Cowboys-t is meglátogatja a Los Angeles-i Chargersnél a kedd esti sportversenyen. Míg a Cowboys a legszélesebb körben használt közösségek közé tartozik az NFL-ben, a vadonatúj Costs elkezd felmelegíteni a jó középszezoni szünet után. Lehet, hogy a Buffalo 2023-ban a legjobb sporteseményét játssza, de a Dallas is az.

A fél tucat online játék miatti tizenegy interception tulajdonképpen kedvezőtlen kutatás, függetlenül attól, hogyan szeleteljük fel. Az új főnökök 16 egyenes találkozót szereztek, 11-5 ATS-t, mert pont.Az új Broncos funkciók körülbelül hármat biztosítottak a történelem öt konferenciájából, amelyekre a legújabb felmentés a hatodik hónapban érkezik, ha a Chiefs nyert a tizenegy közül, mint 10,5-ös terület preferenciája. A vadonatúj Browns valójában 0-lépéses 3 ATS a történelem három autópályás játékán belül, és mindhárom videojáték végigjárja az egészet. Az új Patriots valójában 0-5 ATS a történetében négy online játék, míg az utcai esélytelenek.

snooker betting odds

Az új sportfogadások teljes választékot kínálnak minden NFL-játékhoz. Ezt követően megjósolhatja, hogy az elért problémák összértéke nagyobb lesz-e, mint amennyit gondol, különben ez alatt marad. Hajlamos arra, hogy jelentős különbségek legyenek az állapottartomány és a rendszerünk által várt tételek szintje között, ami segíthet a jobb fogadások megtételében az NFL-re. Az összes statisztikailag motivált mesterséges intelligencia összeállítja a tényszerű megállapításokat a szervezetekről, hogy pontos NFL-választásokat adjon, és előrejelzéseket kapjon. Bízzon a legújabb számokban, kezdje el, majd tegye meg a legjobb sportfogadásokat most. Regisztráljon, hogy megkapja a legfrissebb sportfogadási ajánlatokat és ajánlatokat e-mailben.

A vadonatúj Jacksonville Jaguars megnyerte a 2. egyenes meccsét, de nem aggódom T Walker Little miatt, és lehet, hogy WR Zay Jones. Az új Washington Commanderek megpróbálnak nehézségekbe ütközni a 3. dos-3 során, ha egyszer nyereségvesztést okoznak az Ön Tartalmaitoknak, amelyeknél QB Sam Howell 388 métert és 2 TD-t dobott, de a menedékük 359 yardot és négy pontot kapott. A vadonatúj Atlanta Falcons 3-dósra nőtt, aminek eredményessége QB Desmond Ridder 329 méter plusz egy TD-re szerveződik. Bár nem, a sérülések problémát jelentenek a 6. hétre készülő csapatok számára. A legújabb esélyekért pontok alakulnak ki, és még sok minden más az alapszakasz hatodik napján belüli saját NFL-mérkőzéseken, olvassa el a kevesebbet.

Related Articles

Back to top button